English jokes

Moppen archief (kinderen)


21.

De meester op school vraagt aan de kinderen een voorbeeld van controle. Zeggen alle kinderen: treinkaartje laten zien, als je het stadion binnenkomt bij het voetballen je kaartje laten zien. "Nou," zegt de meester, "allemaal goed, hoor." Zit er een klein jochie, hij zegt: "Nou, ik weet ook wel een voorbeeld van controle. M'n zuster heeft gisteren drie knikkers ingeslikt, en vanmorgen kwamen ze alle drie uit d'r kont rollen." (joke-id:1166)


22.

Het opperhoofd krijgt bezoek van zijn jongste zoontje. Het zoontje vraagt: "Pappa, waarom heet mijn oudste broer eigenlijk Vliegende Arend?" Het opperhoofd zegt: "Toen je oudste broer verwekt werd, kwam er juist een arend voorbij vliegen. Daarom hebben we hem toen Vliegende Arend genoemd." "En waarom heet mijn andere broer dan Hijgend Hert?" Het opperhoofd zegt: "Toen je andere broer verwekt werd, zagen we juist een Hijgend Hert staan. Maar waarom vraag je dat allemaal, Twee Neukende Hondjes?" (joke-id:1167)


23.

Jantje heeft geen armpjes en geen beentjes. Wordt er door een vriendje van school aangebeld, en Jantjes moeder doet open. "Dag mevrouw," zegt het vriendje, "komt Jantje buiten voetballen?" "Maar knul," zegt Jantjes moeder, "je weet toch wel dat Jantje geen armpjes en beentjes heeft. Hij kan helemaal niet voetballen." "Weet ik," zegt het vriendje, "maar hij rolt zo lekker." (joke-id:1168)


24.

Op de lagere school is het op vrijdagmiddag, tussen half vier en vier uur, vrij vragen stellen. Jantje steekt zijn vinger op en vraagt: "Kan een meisje van 8 jaar een kindje krijgen?" "Dat is geen vraag," zegt de juf, en geeft een ander kind de beurt. De week daarop vraagt Jantje weer: "Kan een meisje van 8 jaar een kindje krijgen?" "Ik heb vorige week al gezegd dat ik daar geen antwoord op geef," zegt de juf. Weer een week later stelt Jantje dezelfde vraag: "Kan een meisje van 8 jaar een kindje krijgen?" "D'r uit!" roept de juf. Buiten de klas gaat Jantje staan huilen. De hoofdonderwijzer komt langs en vraagt wat er aan de hand is. "Ik ben eruit gestuurd," zegt Jantje. "Dat zie ik ook," zegt de hoofdonderwijzer, "maar waarom ben je d'r uitgestuurd?" "Ik vroeg aan de juf: Kan een meisje van 8 jaar een kindje krijgen? En toen stuurde ze me eruit," zegt Jantje. "Dat moet je ook niet aan een vrouw vragen," zegt de hoofdonderwijzer: "Zoiets is een vraag voor mannen onder elkaar. En ik zal je het antwoord geven: een meisje van 8 jaar kan geen kindje krijgen." Zegt Jantje: "Heeft dat klerewijf me mooi drie weken in de zenuwen laten zitten!" (joke-id:1169)


25.

De juffrouw op de lagere school zegt: "Ik ga een dier omschrijven, en dan moeten jullie raden wat ik bedoel." En ze begint: "Het loopt op de boerderij en het geeft melk." Jantje zegt: "Een koe." "Dat is goed," zegt de juffrouw, "maar ik bedoelde een geit." Dan zegt ze: "Het loopt op de boerderij, het heeft veren en legt eieren." Jantje zegt: "Een kip." "Dat is goed," zegt de juffrouw, "maar ik bedoelde een eend." Jantje krijgt de pest in en zegt tegen de juffrouw: "Nou geef ik u een raadsel: je stopt 't hard in je mond, en het komt er zacht en vochtig weer uit." De juffrouw krijgt een knalrood hoofd. "Dat is goed," zegt Jantje, "maar ik bedoelde kauwgom!" (joke-id:1170)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17