English jokes

Moppen archief (huwelijk)


21.

Weet je dat vrouwen over het algemeen langer leven dan mannen?
Ja, vooral weduwen! (joke-id:1064)


22.

Als Jim ziet dat zijn vrouw BH's aan het wassen is, zegthij: "Waarom al die moeite, je hebt toch niets om erin te stoppen." Waarop zij vrouw antwoord: "Als ik van dat principe uitga, hoef ik je onderbroeken ook niet meer te wassen!" (joke-id:1065)


23.

Een vrouw staat net een potje te koken als er wordt aangebeld. De buurman ...en die vraagt;``- Dag ,buurvrouw mag ik u wat vragen ? Heeft u misschien een lekker Kutje ??.. Verontwaardigd slaat de vrouw de deur dicht.!! BOOEEM !! Maar de volgende avond, Zelfde tijd ..Belt de buurman weer aan,en wederom vraagt hij op een vriendelijke toon :``Dag buurvrouw, heeft u een lekker kutje ?`` s`avonds vertelt ze haar man over de 2 bezoekjes van de buurman. "Als de hufter morgen weer komt dan zeg je maar eens ja tegen hem, en ik verstop me achter je in de gang. Dan zullen we wel eens, zien wat er gebeurd" roept de echtgenoot strijdlustig. De volgende avond belt de buurman inderdaad weer aan. Dag``,Buurvrouw heeft u een lekker kutje ?`` J.JA , inderdaad d-dat heb ik ,``stamelt ze ..O dat komt goed uit ,`` zegt de buurman.``Misschien kunt u uw echtgenoot er kennis mee laten maken, zodat hij niet steeds mijn vrouw hoeft lastig te vallen .`` (joke-id:1066)


24.

Detective Snuffelaar en zijn assistent lopen door het park. - Dag dames, zegt Snuffelaar tegen drie vrouwen die een banaan verorberen. - Kent U ze? vraagt de assistent. - Nee, antwoord de detective. Ik heb die non, die hoer en dat pasgetrouwde vrouwtje nog nooit eerder gezien. - Hoe kunt u dan weten dat het een non, een hoer en een pas getrouwde vrouw is? - Dat is gemakkelijk te verklaren. De non houdt de banaan in een hand en gebruikt de andere om er keurig stukjes af te breken, die ze in haar mond steekt. De hoer houdt de banaan met beide handen omklemd en propt de hele vrucht in haar mond. - Goh, wat knap! Maar hoe weet u dan dat die andere vrouw net getrouwd is? - Eenvoudig zat, antwoord de detective. Ze houdt de banaan in een hand en drukt met de andere hand haar hoofd naar de vrucht toe. (joke-id:1067)


25.

Henk wilde met zijn vrienden naar het carnaval en kocht een duivels kostuum. Zijn vrouw had gezegd dat ze absoluut geen zin had in dat gedoe en gehos en zei dat ze thuis bleef. Ze verklede zich echter als dienstmeisje uit vroegere tijden want ze wilde wel eens zien hoe hij zich amuseerde. Gemaskerd toog ze naar de - feestzaal en begon de duivel te verleiden. Ze hadden veel plezier maar toen de duivel wat al te vrijpostig begon te worden, ging ze er als een haas vandoor. De volgende dag vroeg ze aan haar man: 'En heb je je geamuseerd gisteravond?'. 'Ach',zei hij, 'ik ben helemaal niet geweest. Ik heb met de jongens in het cafe zitten kaarten en mijn kostuum uitgeleend aan Leo, maar die goser heeft hartstikke veel plezier gehad met een dienstmeisje!' (joke-id:1068)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225