English jokes

Moppen archief (eten)


21.

Een man gaat naar een Chinees restaurant. Hij bestelt er een whisky. De Chinees serveert de whisky en zegt: "Twee kwartjes." Dat is goedkoop, denkt die man, en hij bestelt een dubbele whisky. De Chinees brengt een dubbele whisky en zegt: "Twee kwartjes." De man snapt er niets van, maar zegt niets en bestelt een rijsttafel. Als hij uitgebreid heeft gegeten, vraagt hij de rekening. De Chinees zegt: "Twee kwartjes." "Twee kwartjes?" zegt de man: "Hoe kan dat nou? Voor al dat eten?" "Tja," zegt de Chinees: "Baassie mijn vrouw naaien; ik baassie naaien." (joke-id:943)


22.

Er zit een man in een restaurant en hij roept de ober: "Ober, ik heb een half uur geleden slakken besteld, en ik heb nog niks gekregen." Zegt de ober: "Nou meneer, ze kunnen nooit ver weg zijn." (joke-id:944)


23.

Twee gekken komen bij een slagerij en ze zeggen: "Wij komen hier werken." Zegt de slager: "Dan zullen we eens zien of jullie geschikt zijn: jij speelt voor slager, en jij speelt voor klant." De gek die voor klant speelt, komt binnen en zegt: "Heb je een kilo aardappelen voor mij?" Zegt de gek die voor slager speelt: "Alleen als je lege flessen bij je hebt." (joke-id:945)


24.

Op een familiefeest is een neef al behoorlijk aangeschoten. Een tante gaat naar hem toe en zegt: "Weet je wel dat alcohol een langzaam vergif is?" "Och," zegt de neef, "ik heb ook geen haast..." (joke-id:946)


25.

Zegt een man bij de slager: "Slager, heeft u varkenspootjes?" Zegt de slager: "Nee, zo loop ik altijd." (joke-id:947)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22