English jokes

Moppen archief (boerderij)


21.

Een aardappel teler wil eens iets anders proberen en koopt duizend kuikens. Een week later weer en na twee weken wil hij er weer duizend hebben. 'Is er iets mis met de groei?', vraagt de kuikenboer. 'Tja, dat weet ik nog niet, of ik poot ze te diep, of ik poot ze te dicht op elkaar.' (joke-id:597)


22.

Een boer heeft ruzie met zijn knecht. " Of jij bent gek of ik ben het! " schreeuwt de boer. De knecht denkt even na en zegt: "Maar baas u zou toch wel gek zijn om een knecht te nemen die gek is! " (joke-id:598)


23.

"Mijn vader heeft zo'n geweldige vogelverschrikker dat de kraaien wel op 5 kilometer afstand r> van zijn boerderij blijven," pochte de boerenjongen. "Dat stelt niets voor," zei zijn vriendje. "Mijn oom heeft zo'n geweldige vogelverschrikker dat de kraaien al het graan hebben teruggebracht dat ze vorig jaar hebben gestolen. (joke-id:599)


24.

Even na de oorlog stappen er tien soldaten en een korporaal bij een boer binnen. Zegt die korporaal: "Kunnen we hier slapen met z'n elven?" Zegt die boer: "Met z'n tienen wel, maar met z'n elven niet. Of je moet bij m'n dochter slapen..." Zegt die korporaal: "Nou, dat is toch gemaakt." Wat doet die boer? Die licht z'n dochter in: "Vanavond slaapt er een korporaal naast je en kijk uit, want dat zijn hele vieze kerels. Als-ie op je wil, moet je weigeren, anders krijg je een baby." Nou, die korporaal slaapt naast dat mokkel, en ja hoor, vader had gelijk. Waarop ze zegt: "Nee hoor, en ik zeker een baby krijgen?" Waarop ze hem vertelt wat d'r vader heeft gezegd. Zegt die korporaal: "Nou, dan kom jij toch op mij?" Zegt ze: "O, daar heeft m'n vader niks over gezegd." Nou, de volgende ochtend vertrekt dat spul weer. De dochter staat naast haar vader te lachen. Zegt die vader: "Wat sta je toch onwijs te lachen?" Zegt ze: "Kijk hem lopen met z'n kind." (joke-id:600)


25.

Een boer is al jaren getrouwd met een vrouw, en slapen ook al jaren bij elkaar. Het rare is, dat ze nog nooit bij elkaar in het nachtkastje hebben gekeken. Dus, de vrouw besluit op een dag maar eens in het kastje van haar man te kijken. Tot haar verbazing liggen er 5 eieren in.
Ze gaat naar haar man toe en zegt: "Zeg, ik was na al die jaren toch wel nieuwsgierig wat er nou eigenlijk in je nachtkastje zou liggen, dus heb ik even gekeken en ik zag 5 eieren liggen. Wat heeft dat te betekenen?"
"Nou", zegt de boer, "elke keer als ik vreemd ga, leg ik er een ei in."
Zegt de vrouw geschrokken: "Oh, jeetje, maar er lag ook nog 5000 gulden naast. Wat is dat dan??"
Antwoord de boer: "Tja, ik verkoop ook wel eens een ei!" (joke-id:601)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17