English jokes

Moppen archief (bekend)


21.

Marc Dutroux loopt door het bos in luik opeens ziet hij dat er een eekhoorntje achter hem aan loopt, maar ach marc denkt dat kan toch geen kwaad (ik ben immers een grote bink). Maar tot marc's grote verbazing worden het steeds meer eekhoorntjes, marc vind het maar niks maar hij wil dat niet laten blijken en vraagt heel stoer: "waarom ze achter hem aan liepen". Maar de eekhoorntjes die zeiden niks terug. En marc liep angstig verder. ondertussen werd de groep achter hem veel groter het waren er nu al duizenden, en marc besloot om nog een keer te vragen waarom ze achter hem aan liepen waarop de eekhoorntjes in koor zeiden: "Zo'n grote eikel hebben allemaal nog nooit gezien!" (joke-id:1758)


22.

op een ochtend staat Bill Clinton op z'n balkon. Het heeft die nacht gesneeuwd. Tot Bill's zijn verbazing staat er met pis in de sneeuw geschreven: " Bill go home!" Bill zet meteen de FBI in om dit geval grondig te onderzoeken.
Na twee weken komt het hoofd van de FBI voor de resultaten. Hij zegt: " ik heb goed nieuws en slecht nieuws." Bill wil eerst het goede nieuws horen. " het goede nieuws is dat de pis van Al Gore is . Het slechte nieuws is echter: het handschrift is van Hillary!!!" (joke-id:1819)


23.

wist je al dat Cruz verkocht is. oja, aan wie?
Aan het wassenbeeldenmuseum (joke-id:1892)


24.

premier kok en prins claus zitten naast elkaar bij het diner.En claus ziet dat kok een echt zilveren theelepeltje in zijn borstzak doet."Nou,denkt claus "dat wil ik ook".en claus gaat het proberen. door de parkinson lukt het niet en tikt het glas aan:"ik wens iedereen een smakelijk eten". en claus gaat weer zitten. dus hij denkt godver ik wil ook zo'n lepeltje en probeert het weer.Hij tikt dus weer tegen het glas en staat op:" ik wens iedereen veel gezondheid toe" en gaat weer zitten.claus denkt nu echt krijg de pest en probeerd het weer.tinting hij staat op en zegt:"ik weet een hele goede truck.hier heb ik een lepeltje,ik steek 'm in mijn borstzak en wat denkt u ik haal 'm erbij premier kok er weer uit!!!!! (joke-id:1895)


25.

Viola Holt loopt op straat en wordt aangereden door een man op een brommer. Vraagt Viola Holt: "Had je niet om me heen kunnen rijden?"
Waarop de man op de brommer antwoordt: "Zo veel benzine heb ik nou ook weer niet bij me!" (joke-id:1931)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4