English jokes

Moppen archief (bar)


21.

Er komt een dronken man een cafe binnen en bestelt twee cognacjes. Een cognacje drinkt hij op, het andere giet hij in zijn borstzakje, waarna er een smekend geluid klinkt. Dan bestelt hij vier cognacjes. Hij drinkt er twee op, en giet er twee in zijn borstzakje. Smek smek smek. De ober vertrouwt het niet en zegt: "Mijnheer, ik hoor vreemde geluiden, u bent dronken, u giet cognac in uw borstzak, dat is niet goed voor mijn zaak: u gaat betalen en vertrekken." Daarop zegt de zatlap: "Nou moet jij eens heel goed luisteren! Als jij je bek niet houdt dan steek ik je ogen uit, breek ik je neus, vouw ik je dubbel..." Komt er uit zijn borstzak een klein muisje tevoorschijn dat zegt: "en dat geldt ook voor die schele kat van jou!" (joke-id:47)


22.

Komt een man een cafe binnen. Hij maakt een salto voorwaarts, een salto achterwaarts, een flikflak, gaat op de barkruk zitten en bestelt een pilsje. "Da's knap wat u daar deed," zegt de barman, "hoe kan u dat zo goed?" "Het circus is in de stad, en daar werk ik bij", zegt de man, "ik ben acrobaat." Een kwartier later komt er weer een man het cafe binnen. Hij maakt een driedubbele salto en een dubbele flikflak, gaat op de barkruk zitten en bestelt een pilsje. "Ik geloof mijn ogen niet", zegt de barman. De eerste man zegt: "Het is gewoon een collega van me: we hebben samen een acrobatennummer." Nog een kwartier later komt er weer een man het cafe binnen. Hij maakt een salto, een flikflak, voorwaarts, achterwaarts en belandt met een boog op de barkruk. Zegt de barman: "Ja, ik snap het al: u komt ook uit het circus." "Nee," zegt de man, "je mag wel eens een ander deurmatje kopen." (joke-id:48)


23.

Een man komt in een bar. Na een paar pilsjes gedronken te hebben, gaat hij naar het toilet. Als hij terugkomt, heeft hij een grote natte plek in zijn broek. "Leuk is dat, gezellig," merkt de barkeeper droogjes op. "Ja sorry," zegt de man, "ik ben mijn bril vergeten. En ik hem zo'n klein piemeltje: ik kon hem zo gauw niet vinden." "Neem de volgende keer mijn bril dan mee," zegt de barkeeper. Na een uurtje moet de man weer naar het toilet en hij vraagt de bril van de barkeeper. Even later komt hij terug: nu is de man nat tot onder zijn oksels. "Wat gaan we nou krijgen?" zegt de barkeeper: "Je had mijn bril toch mee?" "Ja," zegt de man, "en ik haal een enorme piemel uit mijn broek. Ik dacht: die kan nooit van mij wezen, dus ik heb hem weer teruggestopt." (joke-id:49)


24.

Er komt een mannetje een cafe binnen. Met een heel hoog stemmetje bestelt hij: "Mag ik een glaasje melk van u?" Met zo'n zelfde hoog stemmetje zegt de barkeeper: "Natuurlijk mag u een glaasje melk van me." "Dat vind ik niet leuk," zegt het mannetje, "u doet mij na." "Nee hoor," zegt de barkeeper, "ik doe u niet na. Zo praat ik nu eenmaal." Even later komt er een andere man het cafe binnen. Met een normale stem bestelt hij: "Mag ik ''n pils van u?" Met een normale stem zegt de barkeeper nu: "U wilt een pils. Natuurlijk, meneer, alstublieft." "Zie je nou wel," roept het mannetje met de hoge stem: "U deed mij wel na." "Nee hoor," zegt de barkeeper met een hoge stem: "Ik deed ? niet na, ik deed hem na." (joke-id:50)


25.

Een man komt stomdronken thuis. Hij is te bezopen om zijn bed te vinden en valt met zijn kleren aan op de bank in slaap. Als hij de volgende ochtend wakker wordt, heeft hij een enorme spijker in zijn kop. Dan komt de kat binnenlopen. Roept de man naar die kat: "Jezus beest, stamp niet zo!" (joke-id:51)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  

VOLGENDE

Terug naar de index


19 July 2019, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 54.198.246.164