English jokes

Moppen archief (studeren)


16.

'Wat ben jij vroeg thuis!' zegt moeder tegen haar MAVO-dochter. 'Inderdaad,'zegt het meisje, 'Ik werd naar huis gestuurd omdat de jongen die naast mij zat rookte.' 'Wat krijgen we nou?'stuift de moeder boos op,'moest JIJ naar huis omdat HIJ rookte?' Dochter:'Ja, want ik had hem in de brand gestoken!' (joke-id:834)


17.

Ons dochtertje van 7 moest op school een zin maken over het onderwerp "gezonde gewoonten". Ze schreef: "Als je elke dag gezond eet, ga je gezond dood." (joke-id:835)


18.

Hemel, dat was het vervelendste feest waar ik ooit naar toe geweest ben, klaagde een studente tegen haar vriendin. 'Ik heb me rot verveeld.' 'Je bent er wel lang gebleven', zei haar vriendin. 'Ja, maar alleen omdat ik mijn kleren niet terug kon vinden. (joke-id:836)


19.

Op een nonnenschool is de concierge bezig het biologielokaal aan te vegen. Plotseling stoot hij met zijn bezem een penis op sterk water uit de kast. De pot valt open en de penis rolt eruit. Snel vult de concierge de pot met jenever. Hij stopt de penis weer in de pot, maar het is geen gezicht: het ding zakt lusteloos in elkaar. Weet je wat, denkt de concierge, ik draai er een spiraal in, dan blijft 'ie wel weer staan. Dus de concierge draait een springveer in de penis, maar het ding ontglipt aan zijn greep en stuitert zo de gang op. Daar komt juist een non voorbijlopen. Zij begint wijdbeens achter de penis aan te springen en roept: "Hier moet je wezen, hier moet je wezen..." (joke-id:837)


20.

Er loopt een man op straat. Komt er een kerel naar hem toe en die vraagt: "Mmmmeneer, wwweet u wwwwaar de ststststotterschool is?" Zegt de man: "Waarom? Je ken 't toch?" (joke-id:838)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  

VOLGENDE

Terug naar de index


25 February 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.7.202