English jokes

Moppen archief (sport)


16.

Om 7 uur 's ochtends zit ik lekker te vissen langs het Wilhelminakanaal. De damp staat nog op het water. Ik zit net, komt er een man achter mij staan kijken. Het wordt acht uur, negen uur, tien uur, twaalf uur. Ik neem een boterhammetje. En nog steeds staat die man achter mij naar mijn dobbertje te staren. Om 2 uur 's middags staat hij er nog. Als ik om 7 uur 's avonds mijn spullen inpak, staat die vent nog steeds achter me. Ik zeg: "Meneer, u heeft nu 12 uur lang achter mij staan kijken. Waarom koopt u geen hengel? Kunt u zelf gaan vissen." Zegt die man: "Sorry, maar daar heb ik echt geen geduld voor." (joke-id:808)


17.

"Zeg Hans, ik heb gehoord dat je iedere dag aan gymnastiek doet. Kun je al met gestrekte armen je tenen raken?" vraagt Piet aan zijn vriend. "Nee, maar ik zie ze nu wel." (joke-id:809)


18.

Kees: -Ik mag niet meer in het zwembad komen ! Karel: -Waarom niet ? Kees: -Omdat ik in het water geplast heb ! Karel: -Ach,- dat doen toch wel meer mensen ? Kees: -Ja, maar niet van de hoge duik- plank ! (joke-id:810)


19.

Bij de wedstrijd Ajax-Feyenoord zit er in het Ajax-vak een man met een poedeltje. Het poedeltje is helemaal gekleed in Ajax-tenue: Ajax-petje, Ajax-sjaaltje, Ajax-shirtje...
"Goh," zegt een man naast hun, "waarom heeft die poedel al die spullen >aan?"
"O," zegt de man, "hij is helemaal blind van Ajax. Als ze een doelpunt >maken, dan blaft 'ie en dan klapt 'ie in z'n pootjes."
In de eerste helft maakt Ajax 1-0. Het hondje blaft en klapt in zijn pootjes: "Woef, klap."
Vlak voor rust komt Ajax op 2-0. Het hondje blaft en klapt in zijn >pootjes: "Woef, woef, klap, klap."
"Wat knap is dat," zegt de man naast hun in de rust, "maar vertelt u me nou eens: wat doet dat hondje nou als Feyenoord een doelpunt maakt?"
"O, dan doet 'ie heel wat anders," zegt de eigenaar, "dan maakt 'ie een dubbele salto met een halve schroef!"
"Wat?" zegt de man vol verbazing, "voorwaarts of achterwaarts?"
Zegt de eigenaar: "Dat ligt eraan hoe ik hem raak!" (joke-id:811)


20.

"Wat kost een goede Hollandse voetballer gemiddeld?"
"Nou ... drie ton, denk ik!"
"Wat kost een goede Belgische voetballer gemiddeld?"
"Drie miljoen."
"Waarom zo veel?"
"Die zijn veel zeldzamer!" (joke-id:812)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4