English jokes

Moppen archief (ov)


16.

Een klant tot een verkoper:
' Ik wil graag een boek waarin geen moord, geen liefde, geen detective, geen miljonair en geen knappe jonge vrouw voorkomen. Wat kunt u mij aanraden?'
'Het nieuwe spoorboekje , mevrouw!' (joke-id:914)


17.

Een man zit in de trein en wil graag een gesprek beginnen met de buur.

Hij vraagt: "Is die puzzel moeilijk?" "Gaat wel, antwoord de buur, ik moet nu bijvoorbeeld weten een vrouwelijk lichaamsdeel van 6 letters.

Begint met een V, dan een A en het eindigd op NA. " Horizontaal of verticaal? Horizontaal....Dan weet ik het niet! (joke-id:915)


18.

Een man stapt in de trein en gaat een coupe binnen waar reeds 3 mensen zitten. De man pakt een penthouse uit zijn koffer en legt vervolgens de koffer boven in het net. Vervolgens gaat hij rustig zitten en slaat de penthouse open. De andere kijken alleen wat vreemd naar elkaar en glimlachen wat. De man leest rustig door en heeft niet in de gaten dat de anderen wat vreemd kijken. Na een minuut of tien, als de man bij de centerfold is aangekomen, doet hij zijn broek open begint verheerlijkt aan zijn lul te trekken, als hij vervolgens na een paar minuten trekken spuitend klaarkomt, veegt hij het zootje schoon met z'n zakdoek, legt de penthouse opzij en pakt uit z'n binnenzak een pakje sigaretten en steekt er eentje op. Ondertussen kijken de anderen nu wel erg vreemd en kwaad naar de man en eindelijk heeft de man het in de gaten dat ze naar hem kijken en vraagt verbaasd:"Wat nou?? Jullie gaan me nou toch niet vertellen dat dit een niet-rokers coupe is!!!" (joke-id:916)


19.

Er zit een man in de trein, die steeds peper en zout uit het raampje naar buiten strooit. De man die tegenover hem zit, vraagt: "Waarom strooit u toch steeds peper en zout uit het raam?" "Dat is tegen de leeuwen," zegt de ander. "Maar het zijn hier toch helemaal geen leeuwen?" zegt de een weer. Zegt de ander: "Zie je wel dat het helpt!" (joke-id:918)


20.

Er lopen drie dronken kerels het Centraal Station op. De trein staat op het punt van vertrek. De stationschef ziet het en slaagt erin twee kerels nog in de trein te duwen. Met de derde lukt het niet meer. De stationschef maakt zijn excuses: "Sorry, het is me nog net gelukt om die twee in de trein te krijgen, maar daarna begon de trein te hard te rijden om jou er nog in te krijgen..." "Geeft niks, hoor," zegt de dronken vent, "ik vind het voor hen rotter dan voor mij, want zij kwamen mij alleen maar wegbrengen!" (joke-id:919)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22