English jokes

Moppen archief (huwelijk)


16.

Een Engelse lord woont in een prachtig buitenhuis met alles erop en eraan. In het weekend gaat hij vaak naar de club in Londen. Dan gaat 'ie daar eten, drinkt een stuk in z'n kraag en blijft daar slapen. Na zo'n avond drinken op de club, belt hij de volgende ochtend met een kater vanuit Londen naar huis. De butler neemt de telefoon op. "Hello James, hier mylord, zeg even tegen mylady dat ik nog op de club ben en dat ik over een half uurtje weer thuis kom. Ik blijf aan het toestel." Even later komt James terug en zegt: "Ik loop de kamer van mylady binnen, betrap ik haar in bed met de tuinman." "Verdomd James," zegt de lord, "loop naar de wijnkelder, pak m'n dubbelloops en knal die twee hartstikke dood. Ik blijf aan het toestel." Even later hoort de lord twee doffe knallen, en James komt weer aan de telefoon: "Ik heb ze doodgeschoten, mylord. Wat moet ik met de lijken doen?" "Flikker ze maar in het zwembad, James." "Maar mylord," zegt James, "we hebben helemaal geen zwembad." Zegt de lord: "O sorry, verkeerd verbonden." (joke-id:1059)


17.

Een man komt zijn vriend tegen die net getrouwd is. "Je kijkt niet erg gelukkig," zegt de man. "Dat klopt," zegt de vriend. "Wat is er loos?" vraagt de vriend, "kookt je vrouw niet goed?" "Ze kookt prima," zegt de vriend, "ik ben al drie kilo aangekomen." "Is je vrouw niet schoon dan?" vraagt de man. "Niet schoon?" zegt de vriend: "Het hele huis blinkt: het is zo schoon als wat!" "Waarom kijk je dan zo ongelukkig?" vraagt de man: "Is je vrouw soms niet lekker in bed?" "Tja," zegt de vriend, "de een vindt van wel, de ander van niet..." (joke-id:1060)


18.

Vrouw van een inbreker tegen haar man: Als je vannacht weer terugkomt van je inbraak, wil je dan wat minder lawaai maken dan gisteren ?. Inbreker:- Hoezo dat? Heb ik je gisteren dan wakker gemaakt?. Vrouw:- Nee, mij niet, maar mijn moeder werd wakker. En ik zou niet graag hebben dat ze naar de gevangenis ging om aan Vader te vertellen dat ik met 'n amateur getrouwd ben!. (joke-id:1061)


19.

Het echtpaar Van Deutekom wil een bioscoopje pakken. Mevrouw is een uur voor de spiegel bezig zich opmaken. Plotseling roept ze: "Henk, is het niet wonderbaarlijk hoe een goede make-up een vrouw kan verjongen?" Waarop hij zegt: "Ja schat, daarom zou ik nu maar stoppen, want de film is verboden voor jeugdigen onder de zestien. (joke-id:1062)


20.

"Pappa, waarom geven mensen elkaar een hand bij het trouwen?" "Jongen, dat is gewoon formaliteit. Boksers doen dat ook voor elke wedstrijd." (joke-id:1063)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225