English jokes

Moppen archief (eten)


16.

Twee nonnen komen een snackbar binnen en bestellen 99 frikadellen. "Waarom 99?" vraagt de man van de snackbar. "We zijn in het klooster met 99 nonnen," zegt de ene non. "Tja," zegt de man van de snackbar: "Er zitten 20 frikadellen in een doos. Neem nu vijf dozen. Het is tegen sluitingstijd; dan ben ik er vanaf." "Goed," zegt de andere non, "dan nemen we 100 frikadellen. Dan eten we die ene wel op." (joke-id:938)


17.

Een man loopt over straat. Hij heeft enorme honger, maar heeft weinig geld. Hij gaat een restaurant binnen, kijkt op de menukaart en ziet dat hij net voldoende geld heeft om een bord soep te kunnen bestellen. Hij bestelt bij het dienstertje een bord soep, maar al hij het bord half leeg heeft gegeten, weet hij al dat hij straks nog steeds honger zal hebben. De man bedenkt hoe graag hij wat brood bij de soep zou willen eten. Desnoods maar een sneetje brood zonder boter. Hij besluit het dienstertje erom te vragen. Hij wenkt haar, en als zij aan komt lopen, vraagt hij: "Juffrouw, heeft u misschien een droog sneetje?" "Nee mijnheer," zegt zij: "Dat zijn mijn schoenen die zo kraken." (joke-id:939)


18.

Een man komt laat thuis uit zijn werk. Als hij vraagt wat ze eten, zegt zijn vrouw: "Nou, je treft het: ik heb niks klaargemaakt, want we hebben niks in huis." De man zegt: "Laten we dan naar een restaurant gaan, dan gaan we lekker escargots eten." De vrouw heeft daar weinig zin in en zegt: "Ga jij nou maar naar de winkel om escargots te halen, dan maak ik ze hier wel klaar." De man gaat naar de winkel en koopt escargots: twaalf in een zakje. Hij stopt ze in zijn binnenzak. Onderweg terug naar huis komt hij een vriend tegen, gaat nog naar een kroegje, komt weer een vriend tegen, blijft in een ander cafe nog even hangen... Uiteindelijk komt hij met een flink stuk in zijn kraag om kwart over twee 's nachts weer thuis. Hij is zo dronken dat hij zijn sleutel niet in het slot krijgt. De sleutelbos valt op de grond. Hij bukt zich en alle escargots vallen op de grond. In pure ellende belt hij maar aan. Zijn vrouw doet open en vraagt: "Waar blijf je nou?" Zegt de man tegen de slakken op de grond: "Kom op jongens, nog een klein stukje." (joke-id:940)


19.

Een potje sambal en een potje thee staan samen op het aanrecht. "Whoea," zegt het potje sambal, "wat ben ik heet!" "Had je dat niet wat eerder kunnen zeggen?" zegt het potje thee; "Ik sta al een kwartier te trekken." (joke-id:941)


20.

Er komt nogal een kakvent een restaurant binnen. Hij zegt: "Ober, ik wil graag een Barneveldse kip hebben." De ober loopt naar de keuken, haalt een kip bij de kok en loopt er mee naar de klant. "Is deze goed?" vraagt de ober. De man steekt zijn vinger in de kont van de kip, steekt zijn vinger in zijn mond en in de lucht, en zegt: "Ober, deze kip komt niet uit Barneveld. Deze kip komt uit Hoenderlo." De ober loopt weer naar de keuken, haalt een andere kip en gaat er mee terug naar de klant. "En deze meneer, is deze goed?" De klant steekt weer zijn vinger in de kont van de kip, steekt zijn vinger in zijn mond en in de lucht, en zegt: "Ober, deze kip komt niet uit Barneveld. Deze kip komt uit Staphorst." Een dronken vent aan de bar zit dat zo eens aan te kijken. Hij stapt van zijn kruk, loopt naar de klant en zegt: "Meneer, zou u bij mij ook even de vinger in de kont willen steken, want ik weet helemaal niet meer waar ik woon!" (joke-id:942)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22