English jokes

Moppen archief (boerderij)


16.

Een boer en een knecht werken op het land. Als ze 's avonds thuiskomen, staat er een pan boerenkool op tafel. De boer en zijn knecht beginnen flink te eten. Als ze de volgende avond van het land komen, staat er weer boerenkool op tafel. En weer beginnen ze te schransen. De derde dag staat er alweer boerenkool op tafel, en weer beginnen ze te eten. Drie weken gaat dat zo door, en de boer begint het een beetje zat te worden. Als de boer en de knecht weer van het land komen en er weer boerenkool op tafel staat, is de boer het echt beu. Hij wordt kwaad en gooit de pan boerenkool het raam uit. De knecht pakt zijn stoel op en gooit deze ook het raam uit. "Wat doe je nou?" vraagt de boer. "O," zegt de knecht, "ik dacht dat we buiten gingen eten." (joke-id:592)


17.

Een wandelaar belt aan bij een boerderij en vraagt;`ik kom uit de stad en heb enorme trek in een glas verse koemelk. Kan ik dat hier krijgen?` De boerin;`Geen probleem.`
Ze spoedt zich naar de stal en komt even later terug met een grote kom dampende koemelk.Terwijl De wandelaar die gulzig leeg drinkt, begint de waakhond Kwaadaardig te grommen. `Wat heeft dat dier? vraagt de wandelaar nerveus.
Boerin; hij vindt het nooit leuk dat een vreemde uit zijn bak drinkt. (joke-id:593)


18.

Een boer had een reis voor een persoon naar de Canarische Eilanden gewonnen. Hij pakte zijn koffers en vertrok. - Let goed op de boerderij, zei hij tegen zijn hulpje, en bel me alleen op als het werkelijk nodig is. In noodgevallen dus.Nauwelijks een week later belde het hulpje: - Baas, dit is een noodgeval, de spade is gebroken. - Moet je me daarvoor opbellen ? vroeg de boer. - Ja, want ik moet de hond begraven. - Is mijn hond DOOD ? Hoe komt dat ? - Hij zat nog in de schuur toen die in brand vloog. - Watttt ?! De schuur? In brand gevlogen? Hoe ? - Door overslaande vlammen van het woonhuis. - Neeeeee toch. Waar is mijn vrouw? - Die is in de brand gebleven.. (joke-id:594)


19.

Zo krijgt een boer bezoek van een vertegenwoordiger,maar hij is op het land bezig,dus komt hij daar naar toe.De boer is net bezig z'n koeien te melken en de vertegenwoordiger zegt: Op zo'n manier kan ik precies een koe wegen. "Hoezo",zegt de boer. "Als ik onder dat beest ga liggen weet ik precies hoeveel het weegt" "- Dat geloof ik niet,probeer het dan",zei de boer. De vertegenwoordiger gaat op z'n rug liggen en lebbert aan de spenen van de koe."Nou,264- kilo"zegt hij. De boer neemt dat beest mee naar de schuur en inderdaad de koe weegt zoveel. Hij denkt:nou je kan mazzel hebben en vraagt de man een volgende te 'wegen': 285 kilo!!. Hij gaat weer naar de schuur en ja hoor,het klopt precies! "Pietje,ga jij even als de gesmeerde bliksem jouw moeder halen,dan kan ze het ook met eigen ogen zien"zei hij tegen z'n zoontje,die vol verbazing mee had gekeken. Komt Pietje terug, Pappa, mamma kan niet komen, want ze is net de postbode aan het wegen! (joke-id:595)


20.

Als Boersma vanuit Groningen op een vrijdag naar Amsterdam gaat om zijn broer te bezoeken zegt hij, terwijl ze de stad binnenrijden: 'Ziezo de helft zit er op.' 'De helft?', zegt zijn vrouw, 'je broer woont toch hier vlakbij?' 'Ja, dat weet ik wel, maar nou moeten we een parkeerplaats vinden.' (joke-id:596)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17