English jokes

Moppen archief (werken)


131.

Komt een oud vrouwtje een sexshop binnen. Zegt ze beverig tegen de verkoper: "Vvvvvverkkkkkooooopt u ooooook vivivivibratttttors?"
Verkoper: "Ja hoor."
Vrouwtje: "Ooohooookkk diediedie zwzwzwzwarttttte?"
Verkoper: "Tuurlijk"
Vrouwtje: "Diediedie hhhheeeele grgrgrgrote?"
Verkoper: "Ja."
Vrouwtje: "Mmmmmememet aan hettttt eieieind vvvvvan ddddiedie grgrgrgrote batttttterijen?"
Verkoper: "Ja, u wilt er eentje kopen?"
Vrouwtje: "Nnnnnee, hoehoehoe zzzzzet je diediediedie uit?" (joke-id:2230)


132.

Er komt een man bij de kapper . De kapper vraagt hoe de man geknipt wil worden . De man zegt :linker oor vrij knippen rechter oor bedekt laten , links achter vierkant rechts achter rond, links boven kort en rechts boven lang. ja maar zegt de kapper dat kan toch niet. nou zeg de man zou heeft u het de vorige keer ook gedaan. (joke-id:2243)


133.

Een verkoper solliciteert naar een baan bij 's werelds grootste warenhuis (waar werkelijk alles te koop is). De eigenaar is een beetje sceptisch maar probeert het toch en zegt dat hij de volgende dag om 17.00 uur een onderhoud met hem zal hebben over het resultaat. De volgende dag om 17.00 uur stapt de eigenaar naar de nieuwe verkoper en vraagt hem hoeveel verkopen hij heeft gerealiseerd voor die dag. "Eentje." zegt de verkoper. "Eentje maar," zegt de eigenaar, "de meeste van mijn verkopers hebben er minstens 30 tot 40 op een dag! Wat was de verkoop waard?" vraagt de eigenaar boos. "Fl. 600.000,= ," zegt de verkoper. "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" vraagt de hevig verbaasde eigenaar. "Nou," zegt de verkoper, "een man heb ik een small, medium en large vishaak verkocht. Toen verkocht ik een small, medium en een large vislijn. Toen ik de man vroeg waar hij ging vissen, antwoordde de man dat hij ging zeevissen. Vervolgens heb ik de man meegenomen naar de boten afdeling waar ik aan hem vervolgens een Kotter van 15 meter verkocht. Aangezien de man een Volkswagen had welke niet in staat is om de Kotter te trekken heb ik hem meegenomen naar de Auto afdeling en hem daar een Deluxe Cruiser verkocht." De eigenaar doet een stap naar achteren en zegt: "Jij hebt dat allemaal verkocht aan een man die alleen maar binnenkwam voor een vishaak?" "Nee," zegt de verkoper, "deze man kwam binnen voor een doos tampons voor zijn vrouw. Toen zei ik hem, met zo'n weekend voor de deur kun je net zo goed gaan vissen!" (joke-id:2264)


134.

Een man wil op een meisjesschool als docent beginnen. De eerste gesprekken met de directie waren goed, goede papieren en ervaring etc. De man heeft echter ??n probleempje, hij heeft een zenuwtik en knippert constant met ??n oog. De directeur zegt daarop dat hij zeker goed zal zijn voor de baan, maar dat een klas vol meisjes waar je steeds naar zit te knipogen wel problemen zal geven. De man antwoordt dat de tik weggaat op het moment dat hij aspirine inneemt. "Wel," zegt de directeur, "laat dan maar eens zien." De man grabbelt in zijn zak en haalt de eerste paar keer handenvol met condooms er uit. Vervolgens heeft hij het pilletje en slikt deze. De tik verdwijnt direct. Nu zijn de rapen echter gaar, want de directeur wil wel uitleg over de condooms. Een meisjesschool en dan zo'n vent die met die dingen op zak loopt, dat kan niet! "Maar," zegt de man, "heb jij wel eens bij een drogist met een knipoog naar aspirine gevraagd?" (joke-id:2290)


135.

Een man komt bij de belasting inspecteur en vraagt: "wanneer kan ik vakantie krijgen" "Hoezo" vraagt de inspecteur "wat heb ik daar mee te maken?" "Nou" zegt de man "ik werk toch voor U......" (joke-id:2354)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4