English jokes

Moppen archief (werken)


121.

Twee vrouwen gaan het postkantoor binnen, omdat ze postzegels moeten kopen voor op kantoor. Ze staan in de rij, komen er ineens twee gemaskerde overvallers binnen met geweren in hun hand.
"Dit is een overval," wordt er geroepen, "Iedereen plat op zijn buik." De ?ne vrouw gaat op haar buik liggen en kijkt opzij.
Ziet ze haar collegaatje op haar rug liggen. Zegt ze: "Meid, draai je om: Dit is een overval, geen personeelsfeestje." (joke-id:1731)


122.

De nieuwe directeur van een groot hotel wil dat zijn personeel ??n en al glimlach en enthousiasme is. Opeens merkt hij de schoonmaker op, die heel droevig voor zich uit zit te kijken.
- Kop op, kerel. Ik ben vroeger ook schoonmaker geweest en kijk nu eens, nu ben ik directeur.
- Ja.... antwoordt de ander stil, ik ben ook directeur geweest en kijk nu eens, nu ben ik schoonmaker. (joke-id:1739)


123.

Een blinde man solliciteert naar de functie van kwaliteitscontroleur bij een houtzagerij. De manager vraagt de man hoe hij de functie denkt te kunnen vervullen met zijn handicap. De man antwoordt dat zijn neus zo goed ontwikkeld is, dat hij kan ruiken met wat voor houtsoort hij te maken heeft. De manager besluit de man te testen en houdt hem een stuk hout voor zijn gezicht. De blinde ruikt eraan en zegt: "Dit is een goed stuk eikenhout." "Klopt," zegt de manager, "en dit?" "Dat is een goed stuk berkenhout, zonder twijfel!" "Weer goed," zegt de manager. En hij houdt de man een derde stuk hout voor zijn neus. "Dit is kersenhout," antwoordt de man zonder aarzelen. "Klopt als een bus," en dan nu iets moeilijks." De manager besluit een geintje met de blinde uit te halen. Hij laat zijn secretaresse haar rok omhoog doen en haar kruis bij de neus van de blinde houden. "Moeilijk..." zegt de man, "kunnen je het eens omdraaien?" De secretaresse draait zich om en de man ruikt nog eens." "Aha!" zegt hij. "Je probeert me in de maling te nemen, maar dat lukt niet hoor! Het is de toiletdeur van een vissersboot! (joke-id:1825)


124.

Er komt een man binnen in een kapperszaak en hij vraagt daar aan de kapper:
"Hoe lang duurt het nog, voordat ik aan de beurt ben?"
"Nou, dat zal zo'n twee uur zijn, meneer." zegt de kapper.
De man loopt zonder iets te zeggen de zaak uit. De volgende dag komt dezelfde man de zaak weer binnen en vraagt weer aan de kapper: "Hoe lang duurt het nog voordat ik aan de beurt ben?"
"Ik denk dat dat ongeveer twee uur is, meneer." Weer loopt de man zonder een woord te zeggen de kapperszaak uit. De kapper is zeer nieuwsgierig naar de bestemming van de man en vraagt aan zijn assistent: "Loop jij eens achter die man aan en kijk waar hij heen gaat!"
De assistent komt even later schaterlachend terug. "En, waar ging hij heen?" Zegt de assistent: "Naar jouw huis!" (joke-id:1869)


125.

In de Paulus Potterstraat woont op twee hoog een man die in de ziektewet zit, maar niet ziek is. De man zit op het dak in zijn duiventil.
Zijn vrouw heeft een loodgieter besteld. Die loodgieter staat beneden aan de trap in de Paulus Potterstraat en roept: "H? mevrouw, we komen voor dat schijthuis van u dat niet werkt."
Waarop die vrouw tegen haar man op het dak roept: "Jan, vooruit, je nest in, de controleur van de ziektewet is er." (joke-id:1872)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225