English jokes

Moppen archief (huwelijk)


121.

Een man komt nogal vroeg thuis uit zijn werk en ziet zijn vrouw donderjagen met een dwerg op de bank. "Marie", roept de man uit, "Je had beloofd dat je niet meer vreemd zou gaan."
"Nou moet je niet zeuren, Henk." zegt z'n vrouw, "Je ziet toch dat ik aan het afbouwen ben!" (joke-id:1870)


122.

Vader loopt met zijn zoontje lang een wei met twee grote dekkende ezels, vraagt het zoontje, wat zijn die aan het doen? vader: die gaan trouwen. Even later komen ze langs een weiland met twee hele kleine, dekkende, ezeltjes. Vraagt het zoontje, papa gaan die ook trouwen? Nee, zegt vader, dat doen alleen hele grote ezels. (joke-id:1884)


123.

Godfried en een vrouw liggen bij elkaar bed op de avond dat ze 25 jaar getouwd zijn. Godfried zegt tegen zijn vrouw:"25 jaar getrouwd... Nu moet ik je toch maar iets opbiechten. Ik ben namelijk ongelofelijk kleurenblind". "Oh maar dat maakt toch niets uit", zegt zijn vrouw, "Ik moet jou ook iets opbiechten............... Ik kom niet uit Gouda, maar uit Ghana!" (joke-id:1900)


124.

Een jong verliefd stel gaat voor een wintervakantie naar een romantisch plaatsje in de bergen. De man gaat direct naar buiten om hout te hakken voor de open haard en komt even later terug met ijskoude handen. De vrouw pakt de handen en plaatst ze aan de binnenkant van haar dijbenen en zegt: dit zal ze snel weer verwarmen. Na de lunch gaat de man weer naar buiten om hout te hakken en komt even later weer terug met natuurlijk weer ijskoude handen. De vrouw pakt vervolgens weer zijn handen en legt ze aan de binnenkant van haar dijbenen om op te warmen. Na een romantisch dineetje gaat de man weer houthakken en blijft nu iets langer weg om genoeg hout te hakken voor de gehele nacht. Een half uurtje later komt hij met blauw aangelopen IJSKOUDE handen terug en kijkt halsreikend uit naar de dijbenen van zijn vriendin. Waarop zijn vriendin zegt: "Verdomme, heb jij nou nooit eens koude oren!!!" (joke-id:1914)


125.

Een nog maar pas getrouwde vrouw doet vergeefse pogingen om haar echtgenoot -een fuifnummer van het zuiverste water- uit de kroeg te houden. Ten einde raad gaat zij op zijn voorstel in om ook een neutje te nemen en vervolgens samen naar huis te gaan. Ze heeft nog maar net een slok uit haar glas genomen of ze zegt met een verbeten gezicht: "Wat is dat voor afschuwelijk spul?" Waarop haar man met dubbele tong: "En jij maar denken dat ik hier voor mijn plezier zit." (joke-id:1934)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225