English jokes

Moppen archief (dieren)


111.

Een paard komt het caf? binnen en besteld een glas acoholvrij bier. "Waarom bestel je acoholvrijbier?" Zegt het paard: "Oh, ik moet nog rijden!" (joke-id:2344)


112.

Waarom hebben mannen meer hersenen dan honden? Omdat ze op cocktail-party's niet aan de vrouwen hun benen zouden beginnen likken. (joke-id:2345)


113.

Een vrouwelijke tv reporter doet onderzoek naar de oorzaak van BSE en interviewt een boer. Ze vraagt hem om informatie inzake de oorzaak van BSE bij rundvee. Hij zegt: Wist u dat een koe maar ??nmaal per jaar gedekt wordt? Zij (blozend): Dat is zeker nieuwe informatie, maar wat heeft het te maken met de gekke koeienziekte? Hij: Wist u dat een koe twee keer per dag gemolken wordt? Zij zegt: Dit is zeker waardevolle informatie, maar waar wilt u eigenlijkheen? De boer: Wel eigenlijk heb ik het al gezegd. Stelt u eens voor dat ik twee keer per dag met uw tieten speel, maar ik neuk u maar ??n keer per jaar, zou u niet gek worden? (joke-id:2346)


114.

Een man besluit op een dag dat het tijd wordt om een huisdier aan te schaffen. Hij gaat naar de dierenwinkel, kijkt rond en ziet een prachtige papegaai, rustig zittend op een stok in zijn kooi. Toch heeft het beest geen voeten en pootjes. "Wat is er met jou aan dehand?" vraagt de man. "Tja, zo ben ik geboren?, zucht de papagaai. Maar hoe kun je zo op je stok blijven zitten? vraagt de man verbijsterd.??t is een beetje genant maar ok?: ik wikkel mijn kleine papegaaienpiemel om de stok, als een soort haakje, zeg maar. Maar dat verberg ik met mijn dikke veren." De man besluit om de arme papagaai te kopen. Op een dag komt de man thuis van zijn werk en de papegaai zegt:"Psst" terwijl hij met zijn vleugel wenkt. "Het gaat om je vrouw en de postbode." "Wat!?" zegt de man. "Nou, de postbode kwam aan de deur en je vrouw begroette hem in een niets verhullend nachtgewaad en kuste hem plat op de bek." "En toen" sist de man. "Wat gebeurde er toen?" "Nou, de postbode kwam binnen, greep onder haar nachthemd en begon haar overal te strelen." "Mijn God!" zegt de inmiddels woedende man. "En verder? Wat deden ze nog meer?" "Toen deed hij haar nachthemd uit, ging door zijn knieen en begon haar overal te likken, beginnend bij haar borsten." "En toen, wat deden ze verder !?" gilt de man buiten zinnen. "Geen idee," zegt de papgaai, "ik kreeg een stijve en donderde van mijn stok af..." (joke-id:2347)


115.

Wat heeft er nooit hoofpijn? .....Een paraceta-molletje.. (joke-id:2348)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113