English jokes

Moppen archief (kinderen)


106.

Pietje van 6 staat met een treurig gezicht bij z'n fietsje. De ketting is er afgelopen. Z'n vader komt erbij en legt er de ketting op. Als hij klaar is, zegt hij: "Eigenlijk moet zo'n grote jongen als jij dat zelf al kunnen."
Antwoord Pietje: "Dat kan ik ook, maar je krijgt er altijd van die smerige handen van!" (joke-id:1253)


107.

Jantje zit thuis met z'n moeder te wachten op de kerstman. Als de kerstman bij hun thuis is vraagt de kerstman aan de moeder van jantje wat ze graag wou hebben voor de kerst. Ach zegt de moeder ik wil nog zo graag een kleine erbij maar ik ben maar alleen. De kerstman was gewillig en vroeg de moeder om mee naar boven te gaan. De moeder moest zich bukken en de kerstman nam haar flink van achter. Jantje wilde graag weten wat die twee aan het doen waren en gluurde stiekem door het sleutelgat. Nadat de kerstman klaar gekomen was holde jantje snel de trap af. Toen kwam de kerstman bij jantje en vroeg wat wil jij graag hebben?
Jantje dacht even na en trok pardoes zijn broek omlaag, bukte zich en doe mij maar een race baan. (joke-id:1254)


108.

Loopt er een dame met een wandelwagen langs het kanaal, met aan de kanaalzijde haar lopende dochtertje,gebeurd het onfortuinlijke dat het dochtertje struikeld en pardoes in het kanaal valt.
Het kind weet met veel moeite het hoofd boven water te houden terwijl moeders moord en brand schreewt om hulp. Maar toevallig komt er net een groep mongooltjes aanlopen,waarvan er eentje het tafereel heeft gezien en direct reageerd door in het water te springen en het kind naar de kant te brengen. Blij als moeder is voor deze redding bedankt ze het mongooltje dat zich voorsteld als jantje.
Vraagt moeders: Jantje wanneer en waar heb jij zo goed leren zwemmen?
Jantje: nou,als baby in het kanaal!!!!!
Moeders:was dat dan niet moeilijk?
Jantje: nou,het zwemmen niet,maar om uit die vuilniszak te komen, dat was pas moeilijk.!!!!!!!! (joke-id:1255)


109.

Twee jarig meisje reed op haar driewielertje op de stop. Plotseling komt er een dure Harley-Davidson aan en een jongeman met lang haar stapt af. Het meisje blijft met grote ogen naar de motorfiets kijken.
"Hoi!": zei de motorrijder,:"wat een lief meisje ben jij."
"Weet ik." antwoord zij.
"Leuke pet heb je op.": zegt hij weer.
"Dank je wel": zegt het meisje vriendelijk terug.
"En wat heb jij een mooi fietsje!"
"Ruilen?" (joke-id:1256)


110.

In de klas vraagt de meester aan Jantje (tjonge wat issie toch actief elke keer, die Jan): Als er vijf vogels in de boom zitten en ik schiet er een dood, hoeveel zitten er daarna nog in de boom?
Geen meer meester, want die andere vier vogels schrikken natuurlijk van dat schot en die vliegen allemaal weg. Tja antwoordt de meester, Ik bedoelde eigenlijk vier vogels, maar ik kan jouw gedachtengang eigenlijk wel volgen.
Dan zal ik u ook eens een vraag stellen, zegt Jantje. In het park op het een bankje zitten drie dames. Ze hebben alle drie een ijshoorntje in de hand. De eerste dame likt aan het ijsje. De tweede bijt in het ijsje en nummer drie zuigt aan het ijsje. Vraag: wie van die drie dames is nu getrouwd?
De meester denkt even na en antwoordt: Ik denk die dame die aan het ijsje zuigt. Fout, zegt Jantje, het is de dame die een trouwring draagt, maar ik kan uw gedachtengang ook wel volgen..... (joke-id:1257)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 August 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 44.200.175.255