English jokes

Moppen archief (huwelijk)


101.

De bruidegom was nogal in de war bij de huwelijksvoltrekking in de kerk.
"Wat is er toch aan de hand?" fluisterde de getuige.
"zeg niet dat jij je ring verloren hebt."
"Nee", fluisterde de bruidegom, "mijn enthousiasme" (joke-id:1145)


102.

Het gewezen echtpaar is ook na de scheiding op goede voet met elkaar gebleven. Als de man zijn arm heeft gebroken, belt hij op een avond de gewezen echtgenote op en vraagt of zij hem misschien in het bad wil helpen. Ze komt, helpt hem voorzichtig in de badkuip en begint zijn rug in te zepen. Al gauw merkt ze dat er aan de voorkant iets begint de bewegen.
'Ach, wat schattig,' zegt ze gevleid, 'hij kent me nog.' (joke-id:1146)


103.

Op hetzelfde ogenblik als het paartje de hotelkamer inkomt, staat er opeens een gangster voor hen die hen een pistool onder de neus houdt. Hij tekent een kring op de grond en beveelt de echtgenoot:
'Ga er middenin staan. En je komt niet uit die kring, anders knal ik je neer.' Daarna sleurt hij het jonge vrouwtje het bed in.
Tegen half zes laat hij haar eindelijk met rust en verdwijnt. De echtgenoot begint onbedaarlijk te lachen.
Nijdig zegt zijn vrouw: 'Vind je het zo komiek?'
'En of,' lacht de man. 'Stel je voor, driemaal ben ik uit de kring gekomen. En die stommeling heeft niets gemerkt.' (joke-id:1147)


104.

Een knul is pas getrouwd en vertelt z'n belevenissen van z'n eerste huwelijksnacht aan z'n vriend: "Nou, we kwamen thuis en eindelijk in de slaapkamer doet ze een laatje open van een kastje. Eerst haar pruik erin, dan haar contactlenzen en vervolgens d'r gebit erin. Floep, d'r bh er ook in, haar heupkussentjes, haar linkerbeen tenslotte. Nou," zegt-ie. "En toen wist ik niet meer waar ik in moest kruipen, in het laatje of in het nest." (joke-id:1698)


105.

Een man en een vrouw gaan elke zondag naar de kerk, maar de man heeft de vervelende gewoonte om in de kerk in slaap te vallen. Hij adviseert haar om hem met een pen te steken als hij in slaap valt. De volgende zondag valt de man weer in slaap in de kerk en de dominee vraagt: "Wie was de eerst geborene van Maria?" De vrouw steekt de man met de pen en de man schrikt, springt op en roept: "Jezus Christus!"
"Ja, dat is goed." zegt de dominee en de man zit weer, maar valt prompt daarna weer in slaap. De dominee vervolgt met: "En wie is onze vader die in de hemel is?" Weer steekt de vrouw de man met de pen en hij springt weer op en roept: "God allemachtig!" De man neemt weer plaats op zijn stoel en valt ter stond weer in slaap. En de dominee vraagt: "Wat zei Leah tegen Jacob nadat ze haar vierde kind van hem had gebaard?"
De vrouw steekt de pen weer in haar man en weer springt hij op en roept: "En als je nou niet ophoudt met dat ding in me te steken zul je wat beleven!" (joke-id:1707)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.132.225