English jokes

Moppen archief (vakantie)


11.

Ken je die mop van die man die naar Parijs ging?" "Nee." "Hij ging niet." (joke-id:877)


12.

Een Arabier reist door de woestijn op zijn kameel. Op een gegeven moment wordt hij zo geil, dat hij besluit om zijn kameel dan maar te neuken. Hij gaat achter het beest staan, maar elke keer als hij zijn pik in de kameel wil steken, doet die een stap vooruit. Dat is geen doen, denkt de man, en reist weer verder op zijn kameel. Op zeker moment ziet de Arabier een bloedmooie vrouw in de woestijn zitten: poedelnaakt. "Water, water," roept de vrouw, "ik sterf van de dorst." De Arabier geeft de vrouw te drinken. "U heeft mijn leven gered," zegt de vrouw, "ik ben u zo dankbaar: u mag mij alles vragen wat u wilt." "Dat treft," zegt de Arabier, "zou u dan even mijn kameel willen vasthouden?" (joke-id:878)


13.

Twee jonge mannen hebben liggen bakken aan de Costa del Sol. Op de hotelkamer komen ze erachter dat ze helemaal bruin zijn, op hun geslachtsdelen na. "Geen probleem," zegt de ene jongen, "morgen graven we onszelf helemaal in op het strand, en dan laten we alleen onze pikken naar buiten steken. En dan halen we gewoon adem door buisjes." Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag graven de jongens zich helemaal in, en alleen hun pikken steken naar buiten. Komen er twee Nederlandse ouwe vrijsters voorbij lopen. Zegt de ene: "God, Mia, moet je kijken, daar hebben we in Nederland jaren naar gezocht, en hier groeien ze in het wild!" (joke-id:879)


14.

Lex zegt tegen zijn vriend: - Ik begrijp er niets van! Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie de bergen in en weer werd mijn vrouw zwanger. Ik heb er schoon genoeg van... dit jaar - neem ik haar mee! (joke-id:880)


15.

Twee jongelui maken op de fiets een tocht door Nederland. Tegen de avond zoeken ze een plekje in de openlucht om te slapen. Ze leggen de fietsen over zich heen. De volgende morgen zegt de een: 'Heb jij het niet koud gehad vannacht?' 'Vreselijk, er was een spaak kapot!' (joke-id:881)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


23 May 2022, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.235.24.113