English jokes

Moppen archief (sport)


11.

Een visser aan de waterkant zit maar heel de tijd raar met zijn mond te bewegen. Twee jongetjes staan op de brug. "Zie je dat?" zegt het ene jongetje, "hoe gek die visser heel de tijd met zijn mond beweegt?" "Ja," zegt het andere jongetje: "Laten we eens gaan vragen waarom hij dat doet." Ze lopen naar de visser, en het ene jongetje vraagt: "Waarom zit u toch steeds zo raar met uw mond te bewegen?" Zegt de visser met volle mond: "Gisteren zijn m'n wormen gejat, maar vandaag zal ze dat niet lukken!" (joke-id:803)


12.

Zwemwedstrijden in Engeland, in de Theems. Johnny was de kampioen. Hij was getipt als nummer een, maar hij komt als nummer twee aan. Waarop z'n vrienden zeggen: "Johnny, hoe kan dat nou?" Zegt-ie: "Ik zal het jullie maar vertellen. Jane is de schuld, Jane, een kanjer van een meid. Ik zag ineens die meid voor me, met dat lichaam van d'r. En ik krijg me een erectie... Nou, zoiets remt af in het water, weet je wel." "Maar," zeggen z'n vrienden, "had je dan niet op je rug kunnen gaan zwemmen?" Zegt-ie" "Ja, maar dan had ik niet onder die bruggen door gekund." (joke-id:804)


13.

Bij de wedstrijd Ajax-Feyenoord zit er in het Ajax-vak een man met een poedeltje. Het poedeltje is helemaal gekleed in Ajax- tenue: Ajax-petje, Ajax-sjaaltje, Ajax-shirtje... "Goh," zegt een man naast hun, "waarom heeft die poedel al die spullen aan?" "O," zegt de man, "hij is helemaal blind van Ajax. Als ze een doelpunt maken, dan blaft 'ie en dan klapt 'ie in z'n pootjes." In de eerste helft maakt Ajax 1-0. Het hondje blaft en klapt in zijn pootjes: "Woef, klap." Vlak voor rust komt Ajax op 2-0. Het hondje blaft en klapt in zijn pootjes: "Woef, woef, klap, klap." "Wat knap is dat," zegt de man naast hun in de rust, "maar vertelt u me nou eens: wat doet dat hondje nou als Feyenoord een doelpunt maakt?" "O, dan doet 'ie heel wat anders," zegt de eigenaar, "dan maakt 'ie een dubbele salto met een halve schroef!" "Wat?" zegt de man, "voorwaarts of achterwaarts?" Zegt de eigenaar: "Dat ligt eraan hoe ik hem raak!" (joke-id:805)


14.

Er komt een man bij de pastoor en vraagt: "Spelen ze in de hemel ook voetbal?" "Dat weet ik niet," zegt de pastoor: "Ik heb vandaag pas de brochure aangevraagd. Kom over een week nog eens terug." De man komt een week later terug en vraagt: "En pastoor, weet u het al?" "Ja," zegt de pastoor: "Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is: er wordt inderdaad voetbal gespeeld in de hemel. Maar het slechte nieuws is: je staat volgende week opgesteld." (joke-id:806)


15.

Elk jaar wordt er in september in Artis feest gevierd. Dan wordt er een voetbalwedstrijd gehouden: elf olifanten tegen elf insecten. In de loop van de tweede helft staan de insecten met 8-0 achter. Dan zegt de coach tegen de duizendpoot: "Okee, jij gaat erin." Vanaf dat moment verloopt de wedstrijd fantastisch voor de insecten: ze winnen uiteindelijk met 9-12. De trainer van de olifanten is met stomheid geslagen. Hij gaat naar de coach van de insecten en vraagt: "Waarom heb je die duizendpoot niet veel eerder ingezet?" "Dat gaat niet," zegt de coach. "Waarom niet?" vraagt de trainer van de olifanten. Zegt de coach: "Weet je wel hoe lang het duurt voordat die duizendpoot zijn schoenen allemaal aan heeft?" (joke-id:807)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  

VOLGENDE

Terug naar de index


28 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.237.2.4