English jokes

Moppen archief (politie)


11.

Twee Belgische politiemannen vinden in het park twee bommen. Die willen ze naar de commissaris brengen. Als ze in de auto zitten zegt de een tegen de ander:"Wat doen we als er een ontploft?" "Dan doen we net of we er, maar een hebben gevonden." (joke-id:627)


12.

De nieuwe snelweg is geopend en na een uur wordt de duizendste automobilist aangehouden en verrast met een boeket bloemen, alsmede een envelop met inhoud. De hiermee belaste functiona- ris vraagt aan de chauffeur: 'Wat gaat u doen met het geld?' 'Eerst - mijn rijbewijs halen......' Zijn vrouw geeft hem een por in z'n zij en zegt vlug: 'Ach agent, mijn man praat altijd onzin als'ie een borreltje te veel op heeft', waarop hun zoontje achterin de auto zegt: 'Zie je nou wel, pa, dat we niet ver zouden komen in die gestolen auto!' (joke-id:628)


13.

Midden in de nacht wordt een man door een andere man aangesproken. 'Weet u misschien of hier in de buurt een politie-agent rondrijdt?' 'Nee mijnheer.' 'O jee, is hier in de buurt soms een politiebureau?' 'O nee, dat is aan de andere kant van de stad.' 'Mooi zo, kom op met je geld en je horloge!' (joke-id:629)


14.

Rijd er een man straalbezopen over de A12 210km in een witte Porsche, wordt hij ingehaald door een andere (ook) witte porsche! Politie! Dus de man wordt aan gehouden en hij moet blazen. Aan de andere kant van de snelweg gebeurt er een enorm ongeluk. Dus die agent als een gek er op af! De dronken man rijdt gewoon door en thuis aangekomen stap ie in z'n bed. Om 2:00 wordt er aan gebeld bij hem en er staan 2 agent voor de deur; Agent: meneer! bent u vanavond aangehouden bij een alcohol controle? Man : uhhrz neuhhorr Agent: Wat doet dat blauwe zwaailicht dan op uw auto? (joke-id:630)


15.

Een politiewagen houdt een motorrijder aan op de snelweg. De agent zegt: 'Mijnheer, weet u wel dat u een paar kilometer terug uw vrouw bent verloren?', 'O', zegt de motorrijder, 'is het dat, ik dacht dat ik doof was geworden.....' (joke-id:631)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22