English jokes

Moppen archief (ov)


11.

Elke ochtend reist een jongen met de trein, en hij raakt verliefd op een meisje dat ook vaak in die trein zit. Regelmatig gaat hij tegenover haar zitten, maar hij is te verlegen om een gesprek te beginnen, en hij weet ook niet goed waar hij het over moet hebben. Hij kan geen aanleiding bedenken om met haar te spreken, en zij staart meestal uit het raampje. Op een dag verzint hij een list. In het weiland waar de trein langs komt rijden, verft hij van alle koeien de poten groen. Als het meisje dat ziet, denkt hij, dan zal zij er wat van zeggen en dan is het ijs gebroken. Die ochtend zitten ze weer tegenover elkaar in de trein. Het meisje kijkt naar buiten. Als ze langs het weiland rijden met de koeien met groene poten, geeft het meisje geen pukkel. De jongen baalt dat zijn list mislukt is. Maar hij laat het er niet bij zitten. Hij neemt grovere maatregelen en verft alle koeien in het weiland pimpelpaars. Die ochtend zitten de jongen en het meisje weer tegenover elkaar in de trein. Ineens ziet het meisje de koeien. Ze kijkt de jongen aan, wijst naar buiten en zegt: "Kijk, paarse koeien!" "Ja he," zegt de jongen, "wil je met me neuken?" (joke-id:909)


12.

Er zit een man in de trein met een varken. De conducteur komt langs en zegt: "He, meneer, dat mag helemaal niet, een varken in de trein." "Maar dit is geen gewoon varken," zegt de man, "dit is een afgericht varken. Hij is heel gehoorzaam, doet alles wat ik zeg." "Dat zal wel," zegt de conducteur. "Als u het niet gelooft," zegt de man, "wil ik het wel even laten zien. Mag ik uw pet even lenen?" De conducteur geeft zijn pet aan de man. De man pakt de pet, doet het raampje open en gooit de pet naar buiten. Dan roept hij tegen het varken: "Blijf!" (joke-id:910)


13.

Er zitten twee mannen in de trein die op het punt staat om weg te rijden. En van die mannen moet heel nodig naar het toilet, maar hij kan er niet langs en vraagt: "Wat moet ik doen?"
Waarop de andere man antwoordt: "Doe het gewoon uit het raam."
De machinist fluit en roept: "Iedereen zijn hoofd binnen boord, ook die meneer met die bolle wangen en de sigaar in de mond!" (joke-id:911)


14.

"Wat kijkt die vent treurig", merkt een man op tegen zijn medereiziger.
"Ja, dat zal wel kloppen", is het antwoord, "ze hebben z'n portemonnee gejat."
"Hoe weet jij dat nou", is de logische vraag.
Het antwoord is nog logischer: "Omdat ik hem heb." (joke-id:912)


15.

Een dominee is de weg kwijt en vraagt aan een jongetje wat de weg is naar het station.
Het jongetje antwoordt hierop: "Dat weet ik wel, maar dat zeg ik lekker niet."
De dominee zegt hierop: "Zo kom jij niet in de hemel!"
Waarop het jongetje antwoordt: "En u niet op het station." (joke-id:913)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22