English jokes

Moppen archief (kinderen)


11.

Jantje vraagt aan zijn vader: "Pappa, kan een citroentje piepen?" "Nee," zegt zijn vader, "hoezo?" Zegt Jantje: "Dan heb ik net de kanarie uitgeperst." (joke-id:1156)


12.

Een man heeft een zoontje. Zoontje zit zwaar in de put. Zegt z'n vader, een multimiljonair: "Wat is er, jongen? Zeg het maar." Zegt die jongen: "Ik zal het maar zeggen, vader, ik heb net ontdekt dat ik homofiel ben." Zegt die vader: "Is dat alles? Dan huur ik toch de Wiener Singerknaben voor je!" (joke-id:1157)


13.

Voor de klas zegt de meester: "Wie een mooi muziekinstrument weet te noemen, krijgt van mij een goed cijfer." Jantje steekt zijn vinger op: "Trompet, meester." "Da's heel goed," zegt de meester, "daar geef ik een acht voor." Pietje steekt zijn vinger op: "Trombone, meester." "Da's nog beter," zegt de meester, "daar geef ik een negen voor." Moos steekt zijn vinger op: "Saxosie, meneer." "Maar Moos," zegt de meester, "dat is toch geen muziekinstrument?" "Jawel," zegt Moos, "want gisteravond hoorde ik mijn moeder tegen mijn vader zeggen: als ik jouw saxosie zit er niet veel muziek meer in." (joke-id:1158)


14.

Bij de buurvrouw van Jantje is een baby geboren. Alleen, de baby is geboren zonder oren. Jantjes moeder gaat met Jantje op kraamvisite, maar omdat Jantje nogal een flapuit is, waarschuwt ze hem van tevoren: "Wat je ook zegt, Jantje, je zegt niks over die oren." "Goed mam," belooft Jantje. Als Jantje en zijn moeder op visite zijn, vraagt Jantje: "Buurvrouw, mag ik het baby'tje zien?" "Natuurlijk Jantje," zegt de buurvrouw, en ze gaan kijken. "Dat is een mooi baby'tje," zegt Jantje, "echt een mooi baby'tje." Dan gaan ze beschuit met muisjes eten. Vlak voor ze weer vertrekken, vraagt Jantje of hij het baby'tje nog een keer mag zien. Dat mag. Weer zegt Jantje: "Het is een mooi baby'tje." En hij voegt eraan toe: "Het heeft zeker wel goeie ogen?" "Zeker," zegt de buurvrouw, "waarom vraag je dat?" "Nou," zegt Jantje, "een bril kan 'ie nooit dragen." (joke-id:1159)


15.

Een jochie komt thuis uit school en zegt plompverloren: "Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen." Een jaar of zeven is-ie, z'n moeder krijgt haast een hartstilstand. Maar in pedagogische boeken heeft ze gelezen, dat ze zoiets tactisch moet aanpakken. Dus zegt ze: "Zo, en met wie, en hoe denk je over de huisvesting? Hebben jullie al een huis?" "Nou," zegt-ie, "voorlopig op de rommelkamer." "Zo," zegt ze, "en het eten?" "Nou, de ene dag bij Marietje en de andere dag bij u." "Potverdorie," denkt ze, "hij redt zich er mooi uit." Vraagt ze: "En hoe denken jullie over de seksualiteit?" Zegt-ie: "O, daar heb ik het met Marietje ook al over gehad. Voorlopig geen baby. Een baby motten we niet." Zegt z'n moeder: "Heb je dat zo tegen Marietje gezegd: een baby MOTTEN we niet?" "Nou nee," zegt-ie, "ik heb tegen Marietje gezegd: als je het hart in je lijf hebt om eieren te leggen, trap ik ze allemaal kapot." (joke-id:1160)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17