English jokes

Moppen archief (eten)


11.

Er komt een vrachtwagenchauffeur een wegrestaurant binnen en bestelt patat met twee kroketten. Komen er zes van die brommernozems. De een pakt de patat en de andere zijn kroketten. Hij zegt niets, rekent af en gaat weg. Waarop een van die knapen tegen de baas zegt: "Wat een lafaard, he? Wij eten alles van hem op en hij durft niets te zeggen." "Ja, je hebt gelijk," zegt de baas, "het is een lafaard. Trouwens, 't is nog een slechte chauffeur ook, want buiten rijdt-ie zomaar zes brommers in de puree." (joke-id:933)


12.

Er komt een vertegenwoordiger in stofzuigers langs bij een boerderij. Hij belt aan, de boerin doet open. De vertegenwoordiger begint te praten: "Dag mevrouw, ik ben vertegenwoordiger van hele goede stofzuigers: die zuigen echt alles, maken alles schoon. En om het te bewijzen, maak ik nu uw tapijt even vuil." En de vertegenwoordiger gooit een hele doos met vuiligheid over de vloerbedekking en zegt: "Met mijn stofzuiger maak ik dat weer helemaal brandschoon. Ik garandeer u: elke korrel die blijft liggen, eet ik persoonlijk van de vloer." Zegt de boerin: "Nou begin dan maar vast te eten, want we hebben geen elektriciteit." (joke-id:934)


13.

Er is een schoolfeestje. Twee meisjes zitten bij elkaar en de een kijkt naar de ander. Plots zegt het ene meisje: "Als ik het goed zie, heb jij helemaal geen slipje aan." Zegt het andere meisje: "Nogal logisch. Als je naar een concert gaat, stop je toch ook geen watjes in je oren?" (joke-id:935)


14.

De directeur van Heineken, de directeur van Bavaria en de directeur van Grolsch gaan samen op een terrasje wat drinken. De ober komt eraan en vraagt aan de directeur van Heineken: "Wat wilt u drinken?" De directeur zegt: "Een glaasje Heineken graag." Dan vraagt de ober aan de directeur van Bavaria wat hij wil drinken. "Een glaasje Bavaria graag." Dan vraagt hij aan de directeur van Grolsch wat hij wil drinken. "Doet u mij maar een glaasje water." "Wat?" roepen de andere direkteuren, "bestel jij water?" "Ja," zegt de directeur van Grolsch, "als jullie geen bier gaan drinken, drink ik ook geen bier!" (joke-id:936)


15.

Een man zit bij de Chinees een maaltje bami te eten. Opeens ziet de man een haar in de bami zitten. De man roept de restauranthouder bij zich en begint heftig te protesteren: "Kijk nou, zit er een haar in mijn bami. Dit hoef ik niet meer. Alsjeblieft. En denk maar niet dat ik hier voor betaal." De man staat op en vertrekt zonder te betalen. De Chinees is hier toch wel een beetje boos over en volgt de man naar buiten. Even verderop ziet de Chinees de man een bordeel in stappen. De Chinees gaat er achteraan en loopt naar de kamer waar hij de man in zag verdwijnen. De Chinees gooit de deur open, en ziet dat de man uitgebreid een hoer tussen haar benen ligt te likken. "Zit je bij mij te zeiken dat er een haar in de bami zit," roept de Chinees boos uit, "en nu lig die vrouw tussen haar benen te likken!" "Ja," zegt de man, "maar ik betaal geen cent als ik ook maar een sliertje bami tegenkom!" (joke-id:937)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  

VOLGENDE

Terug naar de index


20 September 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.236.55.22