English jokes

Moppen archief (dieren)


11.

Een klein chimpanseetje ligt te slapen in het oerwoud. Hij ligt op zijn rug, wordt 's ochtends wakker, rekt zich met zijn oogjes dicht eens lekker uit en zegt: "Ik zou wel eens lekker een stuk of twaalf van die kolere- gorilla's in mekaar willen rammen." Als hij zijn ogen opendoet, ziet hij boven zich een stuk of veertig gorilla's in de boom zitten. Zegt 'ie: "O wat kan ik toch slap lullen als ik net wakker ben." (joke-id:463)


12.

Een familie heeft een ton gewonnen in de Staatsloterij. Ze besluiten het geld onderling te verdelen. De vader is helemaal gek van Franse cognac, dus die koopt voor 30.000 gulden aan Franse cognac. De moeder is helemaal wezenloos van bruine bonen, en koopt voor 30.000 gulden aan bruine bonen. De dochter is dol op ballroom dansmuziek en ze koopt voor 30.000 gulden aan CD-tjes. Voor de resterende 10.000 gulden gaat de familie uitgebreid op vakantie. Als ze na twee weken terugkomen, is het in huis ''n grote chaos. Alle cognac opgezopen, alle bruine bonen opgegeten, lege flessen en blikken door de kamer, overal CD's. Zien ze in een hoek van de kamer een klein muisje zitten, dat zegt: "Hik, ruft, cha cha cha." (joke-id:464)


13.

Een slang en een konijn botsen in het pikkedonker tegen elkaar op in het bos. Ze zien geen hand voor ogen. "Wat ben jij voor een beest?" vraagt de slang. "Raad maar," zegt het konijn. "Goed," zegt de slang: "Heb jij van die zachte haartjes op je kop?" "Ja." "En heb jij van die lange oortjes?" "Ja." "En heb jij zo'n neusje dat steeds op en neer gaat?" "Ja." "Dan weet ik het," zegt de slang: "Jij bent een konijn!" "Dat klopt," zegt het konijn, "nu mag ik raden wat jij bent. Heb jij van die zachte haartjes op je kop?" "Nee." "Heb jij dan lange oortjes?" "Nee." "Heb jij een neusje dat op en neer gaat?" "Nee." "Dan weet ik het," zegt het konijn: "Jij bent Nikki Lauda!" (joke-id:465)


14.

Er komt een olifant voorbij lopen, en die loopt nogal mank. Een muis ziet dat, en vraagt de olifant wat er aan de hand is. De olifant zegt: "Ik heb een splinter in mijn poot." "O," zegt de muis, "die wil ik er wel even voor je uittrekken." En de muis trekt de splinter uit de poot van de olifant. Zegt de olifant: "Ik ben je eeuwig dankbaar. Als ik jou ooit van dienst kan zijn, dan moet je het maar zeggen." De muis antwoordt: "Nou, dat komt goed uit. Ik ben een mannetjes-muis, jij bent een vrouwtjes-olifant: ik heb altijd al een olifant willen neuken." "Nou, da's goed," zegt de olifant, "ga je gang." Dus die muis loopt naar achteren, kruipt tegen de poot van de olifant op en tilt z'n staart op. Vlakbij in een boom zit een aap. Juist als de muis ten aanval gaat, gooit de aap een kokosnoot keihard op de kop van de olifant. De olifant gooit zijn oren opzij en zijn slurf omhoog: "Tetteretetteretetteretet!" Waarop die muis roept: "Ja, schreeuw maar, schreeuw maar!" (joke-id:466)


15.

Een jager leest een advertentie in de krant: unieke jachthond te koop. Hij besluit te gaan kijken. De verkoper neemt hem mee naar het hok. De jager kijkt en zegt: "Maar dat is gewoon een Labrador." "Ja," zegt de verkoper, "maar deze hond is echt uniek. We zullen wel eens even een stukje gaan jagen." De verkoper haalt zijn geweer, en de twee lopen met de hond naar het meer toe. De verkoper knalt een eend uit de lucht en de eend valt in het water. De hond loopt over het water naar de eend toe, neemt hem in zijn bek, en brengt 'm, over het water lopend mee terug naar de twee mannen. "Dat is inderdaad bijzonder," zegt de jager, "wat moet die hond kosten?" "Ja," zegt de verkoper, "hij is natuurlijk niet goedkoop: 5000 gulden." "Wat?" zegt de jager, "5000 gulden voor een hond die niet kan zwemmen?" (joke-id:467)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  

VOLGENDE

Terug naar de index


29 May 2023, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.239.129.52