English jokes

Moppen archief (boerderij)


11.

Een boer moet een keer naar Amsterdam. Hij belandt op de Wallen en gaat daar eens flink tekeer. Twee weken later stopt er een Caddilac bij zijn boerderij, er stapt een louche figuur in een bontjas uit en belt aan. De boer doet open. "Wat is er?" vraagt de boer. "Jij bent twee weken geleden op de Wallen geweest, he?" zegt de man. "Niet zo hard," zegt de boer, "mijn vrouw staat in de keuken." "We hebben toen wat fotootjes van je gemaakt," gaat de man verder, en laat wat foto's zien: "Dat gaat je verschrikkelijk veel geld kosten." De boer kijkt naar de foto's en zegt: "Ja, daar wil ik er ''n van, o, en die ook, en daarvan een vergroting..." (joke-id:587)


12.

Er staat een boer bij een waarheidsmachine op de Pier van Scheveningen. Gooi je er een kwartje in, dan mag je een vraag stellen. Die boer zegt: "Waar is m'n vader?" Waarop die waarheidsmachine antwoordt: "Die staat te vissen op de Pier in Vlissingen." Zegt de boer: "Haha, m'n vader is al lang dood." Zegt de exploitant van die machine: "Ik snap het niet. Dat ding is goed, mankeert niks an. Weet u wat u doet? Formuleer de vraag eens anders." "Ok'," zegt die boer en hij gooit er weer een kwartje in. Vraagt-ie: "Waar is de wettige echtgenoot van m'n moeder?" Zegt dat apparaat: "Die is dood. Maar je vader staat te vissen op de Pier in Vlissingen." (joke-id:588)


13.

Twee boerenjongens uit Twente staan samen op de akker. "Weje nog," zegt de ene boer, "dat we vorige week noar Amsterdam zijn gweest voor die boer'ntentoonstelling?" "Ja," zegt de ander, "da wee'k nog goed. Toen kreg'n we na afloop zin in feest'n, he?" "Krek," zegt de een, "toen zijn we noar de Wallen 'weest. En heb jij toen bij die vrouwtjes ook zo'n ding om de slurf 'had?" "Ja," zegt de ander. "Hoe heet dat ook weer?" vraagt de een. "Een condoom," zegt de ander. "En waar is da ook alweer voor?" "Da's da we gien kinder'n kraig'n," zegt de ander. "Kinderen of gijn kinderen, ik hol 'm d'r ne af want ik mot pissen as 'n reiger." (joke-id:589)


14.

Een boer heeft al twee jaar een knecht in dienst. Op een dag vraagt de knecht aan de boer: "Mag ik met je vrouw naar bed?" "Nee," zegt de boer, "want die is boodschappen doen. Weet je wat? Ga maar naar het varkenshok, daar zijn biggen genoeg." De knecht gaat naar het varkenshok, en de boer gaat zijn koeien melken. Als hij daar twee uur later mee klaar is, gaat hij zijn varkens te eten geven. In het varkenshok is de knecht nog steeds aan de gang met een big. "Ben je nou nog niet klaar, jong?" vraagt de boer. "Ja, ikke wel," zegt de knecht, "maar dat big zegt steeds: `nognognognognog'." (joke-id:590)


15.

Er is een boer en die heeft een papegaai in een kooitje. Op een ochtend komt de boer de kamer binnen: staat het deurtje van de kooi open. Papegaai weg. De boer gaat op zoek, maar kan hem nergens vinden. Totdat hij bij het kippenhok komt. Daar is die papegaai bezig alle kippen een beurt te geven. Die papegaai heeft het naar zijn zin: van kip op kip op kip op kip... De boer stormt naar binnen, grijpt de papegaai en zegt: "Zeg, wat gaan we nou beleven? Als je dat nog een keer flikt, dan scheer ik je helemaal kaal. Begrepen?" "Begrepen," zegt de papegaai. De volgende ochtend komt de boer weer de kamer in: weer het kooitje open en de papegaai verdwenen. De boer loopt naar het kippenhok. En ja hoor, daar is die papegaai weer bezig, van kip op kip op kip op kip... De boer pakt de papegaai en zegt: "Het kan me niet schelen dat er vanavond een feest is... Ik heb je gewaarschuwd: nou scheer ik je helemaal kaal. Vanavond ga je op de piano zitten, en als de gasten binnenkomen zeg je alleen maar: `dames rechts, heren links, dames rechts, heren links...' Begrepen?" Zo gezegd, zo gedaan. Die avond zit de papegaai poedelnaakt op de piano, en als er mensen binnen komen zegt hij: "dames rechts, heren links, dames rechts, heren links..." Komt er opeens een kale vent binnen. Zegt de papegaai: "Dames rechts, heren links, kippeneukers op de piano." (joke-id:591)

VORIGE 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

VOLGENDE

Terug naar de index


12 April 2021, © 1996-2008 Cheese House, The Netherlands
host: 3.238.249.17